•  info@krural.com    
  •  660 404 024
Mas Danyans

Mas Danyans

  9 habitacions
  15-29 persones

Mas Danyans

Mas Danyans és una masia de turisme rural independent, amb una capacitat de 15/29 persones on pots gaudir d'una meravellosa i confortable estada, en família o amb amics.
La casa va ser restaurada el 2019 oferint qualitat, confort, comoditat i tranquil·litat en plena natura.L'exterior té una gran piscina amb unes vistes espectaculars , pista multi esportiva , porxo amb barbacoa i un parc infantil on podran jugar els més petits.

Veure distribució casa

Serveis

 Wifi gratuït
 Piscina
 Jardí
 Accepta mascotes
 Televisió
 Pàrquing
 Barbacoa
 Llar de foc
 Calefacció
 Cuina
 Cafetera Nespresso
 Cafetera tradicional (Oro Ley)

Veure més serveis

Disponibilitat


Dies lliures Dies ocupats

Preus

Dates
 
Preu cap de setmana
(De divendres a diumenge)
Preu setmana sencera
(De dilluns a diumenge)
Temporada extra
(3 primeres setmanes agost)
-4.500 €
Temporada alta
(2 últimes setmanes juliol i última agost)
-4.500 €
Temporada mitja
(Juny i 2 primeres setmanes juliol)
2.400 €4.500 €
Temporada baixa
(Resta de l'any, excepte dates especials)
2.400 €4.500 €

Veure preus de dates especials

Ubicació - Borredà

Què fer?

  Excursió Riera de Merlès

Aquesta sortida és una caminada de 1 Km de distància on arribareu al salt d’aigua de la riera de Merlès i us podreu banyar i gaudir d’unes vistes espectaculars.2 comentaris

  Samuel Bellon (01/09/2021)

La casa es enorme, muy funcional, las habitaciones son hermosas y la cocina o el comedor son perfectos !! Muchas gracias Jordi  Samuel Bellon (01/09/2021)

La casa es enorme, muy funcional, las habitaciones son hermosas y la cocina o el comedor son perfectos !! Muchas gracias JordiHas estat en aquesta casa?

Sol·licitar una reserva


Entrada
Sortida
Persones
 Accepto la política de privacitat De conformitat amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Jordi Barniol Carcasona (NIF 39360899X), amb la finalitat de poder respondre a les seves consultes. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat. Per últim, l'informem que vostè podrà exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, enviant un email a: info@krural.com