•  info@krural.com    
  •  660 404 024

Mas Bernador

  8 habitacions
  12-23 persones

Mas Bernador

Mas Bernador està situada a les Llosses ,al peu de la riera de Merlès , amb una capacitat de 23 persones per disfrutar amb família i amics d'uns dies de descans envoltats de natura.
La casa destaca per tenir un gran porxo amb taules , cadires i barbacoa per gaudir de grans dinars de colla. També hi trobareu un gran jardí amb piscina , un camp per jugar a futbol i una pista de padel .

Veure distribució casa

Serveis

 Wifi gratuït
 Piscina
 Jardí
 Accepta mascotes
 Televisió
 Pàrquing
 Barbacoa
 Llar de foc
 Calefacció
 Cuina
 Cafetera Nespresso
 Cafetera tradicional (Oro Ley)

Veure més serveis

Disponibilitat


Dies lliures Dies ocupats

Preus

Dates
 
Preu cap de setmana
(De divendres a diumenge)
Preu setmana sencera
(De dilluns a diumenge)
Temporada extra
(3 primeres setmanes agost)
-3.500 €
Temporada alta
(2 últimes setmanes juliol i última agost)
-3.500 €
Temporada mitja
(Juny i 2 primeres setmanes juliol)
1.350 €3.000 €
Temporada baixa
(Resta de l'any, excepte dates especials)
1.350 €3.000 €

Veure preus de dates especials

Ubicació - Les Llosses

Què fer?

  Excursió a la riera de Merlès

Sortir de la casa amb cotxe direccio Ripoll (esquerra), Al km 174,5 trobareu un hostal de color groc a la dreta de la carretera, enganxat a la paret de la casa hi ha un cami de ciment, anar per aquest cami de ciment durant 500m, es una baixada molt llarga, Quan arribes abaix just abans de passar per un petit pont ja podeu aparcar els cotxes a l’esquerra. La excursio es anar caminant pel cami de ciment avall, mentre es va baixant ja es veu una panoramica maca de la riera. Per trobar la2 comentaris

  Eva (18/08/2019)

Molt espaiosa la zona d´esbarjo, la mainada ha disfrutat molt i els pares també! Una molt bona opció!  Esteve Arauz (05/02/2021)

Hola Jordi, aquesta casa esta disponible la setmana del 16/8 al 22/8 ? Per les 22 persones que volem tambe seria una opció (hem demanat dades per Mas Danyans). GraciesHas estat en aquesta casa?

Sol·licitar una reserva


Entrada
Sortida
Persones
 Accepto la política de privacitat De conformitat amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Jordi Barniol Carcasona (NIF 39360899X), amb la finalitat de poder respondre a les seves consultes. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat. Per últim, l'informem que vostè podrà exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, enviant un email a: info@krural.com